Engineering & Development

Heb jij de perfecte mix van talent, drive en
humor om onze innovatieve visie te versterken en onze klanten en collega’s te helpen? Welkom op onze afdeling!

Engineering

We zijn voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe oplossingen en het verbeteren van onze diensten. De bijdrage van ons als collega’s is van onschatbare waarde. Samen streven we ernaar om onze doelen te bereiken en nog meer waarde toe te voegen voor onze klanten. Als engineer ben je een essentieel onderdeel van ons team, en jouw input wordt gewaardeerd en serieus genomen. We moedigen initiatief en innovatie aan en bieden een omgeving waarin je ideeën tot leven kunt brengen.

We werken nauw samen met onze collega’s op alle locaties en gaan er ook heen als dat nodig is. Ontzettend leuk om te werken met verschillende culturen en dat je breder kunt kijken dan alleen je collega’s in het mooie Waalwijk.”

Team

Als onderdeel van ons team krijg je de kans en de vrijheid om te werken aan projecten die aansluiten bij jouw interesses en vaardigheden. We streven altijd naar de beste kwaliteit-prijsverhouding en kwaliteitsnormen bij het ontwerpen van oplossingen voor onze klanten, en het is goed om te merken dat we deze waarden als team kunnen waarmaken.

Wij werken fijn met elkaar samen en zijn altijd bereid elkaar te helpen!”

Development

Dankzij ons TechCenter in Waalwijk en een eigen development afdeling hebben we de mogelijkheid om snel en efficiënt te werken, waardoor we onze klanten snel van dienst kunnen zijn. We zijn flexibel en vinden we het belangrijk om samen te werken met onze teamleden om de beste resultaten te bereiken.

Kopje koffie?

Heb je vragen over 2Connect of over een specifieke vacature?

Bel dan met Tess Hoitink, op 0416 671 780 of stuur Tess een mail op t.hoitink@2-connect.com.