Sales

Doelgericht, ondernemend en klantgericht. We hebben al jarenlange sterke relaties met onze klanten en daar zijn we trots op. Samen de mooiste resultaten halen en gezamenlijk ambities waarmaken!

Sales – bouwen met de mooiste bedrijven in de maakindustrie 

Het is mooi om 2Connect te zien groeien, en ons team groeit mee. Samenwerking staat centraal in ons team, waar we elkaar ondersteunen om ons gezamenlijke doel te bereiken. Ben jij klaar om jezelf en ons uit te dagen en deel uit te maken van ons enthousiaste team? We verwelkomen je graag bij 2Connect, waar we samen succes behalen, vieren en een positieve impact hebben op onze klanten in de maakindustrie.

We zijn een mooi en sociaal bedrijf. Ons kantoor is modern en heeft een frisse uitstraling, daarnaast werken we met mooie merken en doen we op hoog niveau mee!”

Inside Sales

Maak kennis met ons Inside Sales-team – Samenwerking, plezier en groei!

Bij ons Inside Sales-team werken collega’s van alle leeftijden, met verschillende werkervaring en unieke persoonlijkheden. We staan bekend als een leuk en gezellig team, maar we zijn ook zeer gedreven en resultaatgericht. Samenwerking zit in ons DNA en niemand is te druk om een vraag te beantwoorden. Dit geldt niet alleen binnen ons team, maar in de hele organisatie.

Sluit je aan bij ons Inside Sales-team en word onderdeel van een hecht en dynamisch team. Samen streven we naar succes. We kijken uit naar jouw komst om samen te lachen, te groeien en ons bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen!

Kopje koffie?

Heb je vragen over 2Connect of over een specifieke vacature?

Bel dan met Tess Hoitink, op 0416 671 780 of stuur Tess een mail op t.hoitink@2-connect.com.