Warehouse & Techcenter

Warehouse zorgt voor het soepele verloop van de goederenstroom, en met ons Techcenter in Waalwijk hebben we een directe communicatielijn met onze klanten en afdelingen, zodat we waarde kunnen toevoegen voor iedereen. Dat maakt het extra leuk.

Warehouse

Samenwerking is ook op onze afdeling het sleutelwoord. We werken nauw samen met onze collega’s om orders te verzamelen en verzendklaar te maken voor onze klanten.

Aan het einde van de dag is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle goederen correct worden geladen. We zorgen ervoor dat de goederen verzonden kunnen worden en onderweg zijn naar onze klanten.

We werken met veel plezier en hebben enthousiaste collega’s die bereid zijn om elkaar te helpen en voor elkaar klaarstaan. Kom je aansluiten bij ons topteam! We bieden je een baan en volop mogelijkheden om te groeien en je te ontwikkelen.

Techcenter

In het 2Connect TechCenter in Waalwijk ontwerpen en produceren wij op maat gemaakte en innovatieve kabeloplossingen. Onze locatie stelt ons in staat om snel te schakelen met onze klanten.

In deze inspirerende omgeving ontwikkelen we prototypes van verbindingssystemen. Je werkt nauw samen met ons team van productontwikkelaars en engineers, waardoor er constant contact is tussen alle betrokkenen. Ons team assembleert zowel de prototypes als de op maat gemaakte verbindingssystemen voor onze klanten.

Als onderdeel van ons diverse projectportfolio werk je aan verschillende opdrachten, waaronder het ontwerpen van speciaalkabels, connectoren en elektronische behuizingen. Samenwerking staat centraal in ons Techcenter, we zijn een fijn en gezellig team. Er wordt gekletst, hard gewerkt en vooral samengewerkt aan de leukste projecten voor onze klanten.

Kopje koffie?

Heb je vragen over 2Connect of over een specifieke vacature?

Bel dan met Tess Hoitink, op 0416 671 780 of stuur Tess een mail op t.hoitink@2-connect.com.