Een wereld van uitdaging en groei

Word onderdeel van het 2connect team en ontdek jouw pad naar succes en persoonlijke groei.

Infinitely connected to the future

Bij 2Connect geloven we dat geen uitdaging te groot is. Sinds onze oprichting in 2000 hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner op het gebied van speciaalkabels en klantspecifieke connectoren. We groeien zowel met onze klanten als met onze organisatie en breiden wereldwijd steeds verder uit.

We werken voor verschillende markten, waaronder semicon, heavy duty vehicles, medical / sensor & analytics,  vision en industrial applications.

We nodigen je uit om deel uit te maken van ons team, waar je kunt groeien, je vaardigheden kunt ontwikkelen en samen met ons kunt werken aan innovatieve verbindingsoplossingen voor deze boeiende industrieën.

Al jaren groeien we in een snel tempo en dat zorgt ervoor dat ook onze collega’s met ons meegroeien en meebewegen. Er liggen veel kansen om te groeien en je te blijven ontwikkelen, want blijven leren is niet alleen belangrijk, maar vooral ook erg leuk”

Cultuur

Zaken zijn niet in beton gegoten; meedenken en initiatief tonen worden gewaardeerd. Iedereen is een waardevolle aanvulling op ons team en jouw input wordt opgepakt en, als het in de organisatie past, uitgevoerd. We hebben een open cultuur waarbij je bij iedereen kunt binnenlopen. Door onze snelle groei blijven we professionaliseren en structureren, een interessante fase waarbij jij actief een bijdrage kunt leveren aan ons verdere groeipad. Als gezamenlijk doel hebben we: samen verder groeien. Met onze klanten, onze collega’s en onze organisatie.

Kopje koffie?

Heb je vragen over 2Connect of over een specifieke vacature?

Bel dan met Tess Hoitink, op 0416 671 780 of stuur Tess een mail op t.hoitink@2-connect.com.