Supply Chain & Inkoop

Welkom in de operationele wereld van de Supply Chain en Inkoopafdeling.

Midden in de groei van de organisatie

Bij ons draait alles om de “Can Do”-mentaliteit. We geloven in het potentieel van groei, niet alleen voor onze organisatie, maar ook voor de mensen die er deel van uitmaken. We streven ernaar om iedereen mee te nemen in deze groei en om een cultuur te creëren waarin ad-hoc-uitdagingen en groeipijnen worden omarmd.

Het uitspreken van duidelijke verwachtingen en onderlinge ondersteuning is belangrijk om te voorkomen dat leveringsbeloften tekortschieten en klachten ontstaan.

2Connect staat voor een jonge organisatie met volop kansen om door te groeien. Binnen onze organisatie heb je een belangrijke rol en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Inkoop

Het mooie is dat je daadwerkelijk de ruimte krijgt om mee te denken en dat er naar je wordt geluisterd. We hebben nauwe samenwerking met zowel onze internationale als lokale collega’s. Ons team is jong en behulpzaam, met als voornaamste doel verder te bouwen en te groeien. Er zijn volop mogelijkheden om zelfstandig zaken aan te pakken en uit te zoeken, en iedereen kan een rol spelen in de groei van onze organisatie. We zijn flexibel en vinden altijd een manier om zaken te regelen.

Kortom, werken op de inkoopafdeling is echt heel leuk en biedt talloze kansen om te groeien en te leren!

Er wordt ook  gekeken naar privé en werkbalans en je hebt de ruimte en vrijheid om je eigen agenda in te regelen.”

Kopje koffie?

Heb je vragen over 2Connect of over een specifieke vacature?

Bel dan met Tess Hoitink, op 0416 671 780 of stuur Tess een mail op t.hoitink@2-connect.com.